ВПЛИВ ЗАМОРОЖУВАННЯ НА ЯКІСТЬ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ВПЛИВ ЗАМОРОЖУВАННЯ НА ЯКІСТЬ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
ВОЗДЕЙСТВИЕ ЗАМОРАЖИВАНИЯ НА КАЧЕСТВО ЭКОЛОГИЧЕСКИ ЧИСТЫХ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ THE INFLUENCE OF FREEZING ON THE QUALITY OF ECOLOGICALLY PURE FOOD PRODUCTS |
|
Creator |
Дятлов, В. В.
Медведкова, І. І. Попова, Н. О. Тимофєєв, О. А. Дятлов, В. В. Медведкова, И. И. Попова, Н. О. Тимофеев, О. А. Diatlov, V. Medvedkova, I. Popova, N. Timofeev, O. |
|
Subject |
екологічно чисті продукти харчування
харчова цінність заморожування экологически чистые продукты питания питательная ценность замораживание ecologically pure food nutritional value freezing |
|
Description |
The influence of preliminary treatment and freezing temperature on the quality of ecologically pure vegetable products (cultivated champignons) has been studied. The changes in the chemical composition of stored champignons determining their food value are shown The optimum methods of preliminary treatment and freezing temperature are defined. Досліджено вплив попередньої обробки та температури заморожування на якість екологічно чистих продуктів рослинного походження – культивованих шампіньйонів. Наведено зміну вмісту окремих компонентів хімічного складу шампіньйонів, що визначають їх харчову цінність, при зберіганні. Визначено оптимальний спосіб попередньої обробки та температура заморожування. |
|
Date |
2012-04-09T18:04:32Z
2012-04-09T18:04:32Z 2009-02 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Проблеми екології / Гол. ред. Мінаєв О.А. – Донецьк: ДонНТУ, № 1-2. – 2009. – 151 с.
2073-8102 УДК 635.82:664.8.375 http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/11095 |
|