Запис Детальніше

ВПЛИВ ЗАМОРОЖУВАННЯ НА ЯКІСТЬ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВПЛИВ ЗАМОРОЖУВАННЯ НА ЯКІСТЬ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
ВОЗДЕЙСТВИЕ ЗАМОРАЖИВАНИЯ НА КАЧЕСТВО ЭКОЛОГИЧЕСКИ ЧИСТЫХ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ
THE INFLUENCE OF FREEZING ON THE QUALITY OF ECOLOGICALLY PURE FOOD PRODUCTS
 
Creator Дятлов, В. В.
Медведкова, І. І.
Попова, Н. О.
Тимофєєв, О. А.
Дятлов, В. В.
Медведкова, И. И.
Попова, Н. О.
Тимофеев, О. А.
Diatlov, V.
Medvedkova, I.
Popova, N.
Timofeev, O.
 
Subject екологічно чисті продукти харчування
харчова цінність
заморожування
экологически чистые продукты питания
питательная ценность
замораживание
ecologically pure food
nutritional value
freezing
 
Description The influence of preliminary treatment and freezing temperature on the quality of ecologically pure vegetable products
(cultivated champignons) has been studied. The changes in the chemical composition of stored champignons determining their
food value are shown The optimum methods of preliminary treatment and freezing temperature are defined.
Досліджено вплив попередньої обробки та температури заморожування на якість екологічно чистих продуктів рослинного походження – культивованих шампіньйонів. Наведено зміну вмісту окремих компонентів
хімічного складу шампіньйонів, що визначають їх харчову цінність, при зберіганні. Визначено оптимальний спосіб попередньої обробки та температура заморожування.
 
Date 2012-04-09T18:04:32Z
2012-04-09T18:04:32Z
2009-02
 
Type Article
 
Identifier Проблеми екології / Гол. ред. Мінаєв О.А. – Донецьк: ДонНТУ, № 1-2. – 2009. – 151 с.
2073-8102
УДК 635.82:664.8.375
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/11095