Запис Детальніше

АВТОМАТИЗИРОВАННАЯ СИСТЕМА КОНТРОЛЯ ПАРАМЕТРОВ САХАРНЫХ РАСТВОРОВ КОНДИТЕРСКОГО ПРОИЗВОДСТВА

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title АВТОМАТИЗИРОВАННАЯ СИСТЕМА КОНТРОЛЯ ПАРАМЕТРОВ САХАРНЫХ РАСТВОРОВ КОНДИТЕРСКОГО ПРОИЗВОДСТВА
 
Creator Кузнецова, О.Н.
Коренев, В.Д.
Зори, А.А.
Kusnezova, O.N.
Korenev, V.D.
Zori, A.A.
 
Subject technological process
monitoring system
sugar solutions
temperature
система контроля
сахарный раствор
кондитерское производство
 
Description The automated monitoring system of parameters of sugar solutions of confectionery manufacture including meters of temperature and percentage of dry substances on saccharose in a solution, satisfying on accuracy to the requirements of technological process is developed
 
Date 2012-09-25T10:17:40Z
2012-09-25T10:17:40Z
1999
 
Type Article
 
Identifier Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 3 — Донецьк: ДонНТУ, 1999
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15000
 
Publisher ДонНТУ