Запис Детальніше

МАТЕМАТИЧЕСКОЕ ОПИСАНИЕ ПРОЦЕССА ОПРЕДЕЛЕНИЯ СОСТОЯНИЯ ДОЗАТОРОВ В ЭКСПЕРТНОЙ СИСТЕМЕ ДОЗИРОВАНИЯ КОМПОНЕНТОВ ПРАЛИНОВЫХ МАСС

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МАТЕМАТИЧЕСКОЕ ОПИСАНИЕ ПРОЦЕССА ОПРЕДЕЛЕНИЯ СОСТОЯНИЯ ДОЗАТОРОВ В ЭКСПЕРТНОЙ СИСТЕМЕ ДОЗИРОВАНИЯ КОМПОНЕНТОВ ПРАЛИНОВЫХ МАСС
 
Creator Тарасюк, В.П.
Tarasuk, V.P.
 
Subject technological documents
confectionery products
raw material
semifinished items
manufacture
дозатор
пралиновые массы
система дозирования
 
Description Receptures are one of the basic technological documents, reglameting manufacturing of confectionery products. Receptures contain normalized ôànêëààêô of all kinds of raw material and semifinished items for manufacture of a unit of production. In given clause the mathematical accounts norms for Kecepturing of station for several modes of operations are given.
 
Date 2012-09-25T10:38:47Z
2012-09-25T10:38:47Z
1999
 
Type Article
 
Identifier Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 3 — Донецьк: ДонНТУ, 1999
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15006
 
Publisher ДонНТУ