Запис Детальніше

Трансформаційні процеси та формування протикорупційного економічного порядку в Україні

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Трансформаційні процеси та формування протикорупційного економічного порядку в Україні
 
Creator Рудченко, Татьяна Ивановна
Качан, Светлана Михайловна
Усачова, Галина Михайловна
 
Subject трансформація
корупція
економічний порядок
протикорупційний
 
Description Прийняття в Україні пакету законів щодо запобігання та протидії корупції ще раз підтверджує актуальність вирішення цієї проблеми для подальшого розвитку незалежної демократичної держави.
Поглиблення корупції, набуття нею нових ознак в умовах кризи стає чи не найбільш розповсюдженню тезою у процесі аналізу сучасного соціально-економічного та політичного стану України. В наукових публікаціях, засобах масової інформації, на різноманітних форумах представників державної влади визнається, що корупція має системний характер та впливає на всі сфери суспільного життя.
У посібнику викладено основи загальної теорії трансформаційної економіки та економічного порядку. Розглянуто напрями підвищення ефективності державної політики в контексті запобігання та протидії корупції в Україні.
 
Date 2012-12-11T17:12:22Z
2012-12-11T17:12:22Z
2009-12
 
Type Book
 
Identifier Прийняття в Україні пакету законів щодо запобігання та протидії корупції ще раз підтверджує актуальність вирішення цієї проблеми для подальшого розвитку незалежної демократичної держави. Поглиблення корупції, набуття нею нових ознак в умовах кризи стає чи не найбільш розповсюдженню тезою у процесі аналізу сучасного соціально-економічного та політичного стану України. В наукових публікаціях, засобах масової інформації, на різноманітних форумах представників державної влади визнається, що корупція має системний характер та впливає на всі сфери суспільного життя. У посібнику викладено основи загальної теорії трансформаційної економіки та економічного порядку. Розглянуто напрями підвищення ефективності державної політики в контексті запобігання та протидії корупції в Україні.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/16506
 
Language other
 
Publisher Донецьк, ДонНТУ