Запис Детальніше

КОМУТАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В ШАХТНІЙ ДІЛЬНИЧНІЙ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ ЯК ФАКТОР ВПЛИВУ НА СТІЙКІСТЬ РОБОТИ ЗАСОБІВ ЗАХИСНОГО ЗНЕСТРУМЛЕННЯ

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title КОМУТАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В ШАХТНІЙ ДІЛЬНИЧНІЙ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ ЯК ФАКТОР ВПЛИВУ НА СТІЙКІСТЬ РОБОТИ ЗАСОБІВ ЗАХИСНОГО ЗНЕСТРУМЛЕННЯ
 
Creator Маренич, К.М.
Руссіян, С.А.
 
Description Обґрунтована математична модель комплексного дослідження перехідних процесів в електротехнічному комплексі шахтної дільниці, включаючи урахування структури і параметрів засобу визначення і захисного знеструмлення кола витоку струму на землю. Досліджені властивості комутаційних перехідних процесів в шахтній дільничній мережі стосовно впливу на величину оператвного параметру засобу захисту від витоку струму на землю і визначені прийнятні заходи із забезпечення стійкості захисного засобу проти хибного спрацьовування внаслідок впливу комутаційного перехідного процесу.
Монографія призначена для науковців, конструкторів і виробничників, що працюють в галузі створення, модернізації і експлуатації рудникового електроустаткування, а також може використовуватися як навчальний посібник: для аспірантів при дослідженні процесів в промислових електротехнічних комплексах; для студентів ВНЗ при вивченні відповідних розділів дисципліни «Електрообладнання та електропостачання гірничих підприємств».
 
Date 2013-03-19T08:34:17Z
2013-03-19T08:34:17Z
2012
 
Type Book
 
Identifier М 25 Комутаційні процеси в шахтній дільничній електромережі як фактор впливу на стійкість роботи засобів захисного знеструмлення / К.М. Маренич, С.А. Руссіян. – Донецьк: ДВНЗ «ДонНТУ», 2013. – 117 с.
978-966-377-154-0
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/17677
 
Publisher ДВНЗ «Донецький національний технічний університет»