Запис Детальніше

АВТОКОМПЕНСАЦІЯ ЄМНІСНИХ СТРУМІВ ВИТОКУ НА ЗЕМЛЮ В МЕРЕЖІ З ПЕРЕТВОРЮВАЧЕМ ЧАСТОТИ КОНВЕРТУВАННЯМ НЕГАТИВНОГО ОПОРУ

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title АВТОКОМПЕНСАЦІЯ ЄМНІСНИХ СТРУМІВ ВИТОКУ НА ЗЕМЛЮ В МЕРЕЖІ З ПЕРЕТВОРЮВАЧЕМ ЧАСТОТИ КОНВЕРТУВАННЯМ НЕГАТИВНОГО ОПОРУ
 
Creator Дубінін, С.В.
Маренич, К.М.
 
Description На основі запровадження апробованих методів теоретичних і експериментальних досліджень визначені фактори небезпеки електроураження, обумовлені структурою і специфікою функціонування силового напівпровідникового перетворювача частоти в складі електротехнічного комплексу шахтної дільниці, обґрунтовані заходи із забезпечення параметрів електробезпеки шляхом застосування удосконалених засобів автокомпенсації ємнісної складової струму витоку на землю в приєднанні, що відходить від силового перетворювача частоти і можливість використання у якості автокомпенсатора схеми на основі конвертора негативного опору.
Монографія призначена для науковців, конструкторів і виробничників, що працюють в галузі створення, модернізації і експлуатації рудникового електроустаткування, а також може використовуватися як навчальний посібник: для аспірантів при дослідженні процесів в промислових електротехнічних комплексах; для студентів ВНЗ при вивченні відповідних розділів дисципліни «Електрообладнання та електропостачання гірничих підприємств».
 
Date 2013-04-07T09:26:20Z
2013-04-07T09:26:20Z
2013-03
 
Type Book
 
Identifier Автокомпенсація ємнісних струмів витоку на землю в мережі з перетворювачем частоти конвертуванням негативного опору: монографія / С.В. Дубінін, К.М. Маренич. – Донецьк: ДВНЗ «ДонНТУ», 2013. – 104 с.
978-966-377-153-3
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/18237
 
Publisher ДВНЗ «Донецький національний технічний університет»