Запис Детальніше

Теоретичні аспекти управління податковим навантаженням в умовах сучасних підприємств. Принципи і прикладні аспекти застосування імітаційного моделювання в управлінні податковим навантаженням.

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні аспекти управління податковим навантаженням в умовах сучасних підприємств. Принципи і прикладні аспекти застосування імітаційного моделювання в управлінні податковим навантаженням.
 
Creator Коломицева, Анна Олегівна
 
Subject системно-динамічне моделювання, податкове навантаження
 
Description Сьогоднішній етап економічного розвитку України супроводжується значними трансформаціями, особливе місце в яких займає трансформація податкової системи. Податкове законодавство України є динамічним, складним і залишається некодифікованим, що обумовлює неповноту інформації щодо сплати податків; податкова система характеризується надзвичайним розростанням неформальних зв’язків, корупцією, фіскальністю, що призводить до поляризації інтересів держави і платника податків та підвищення транзакційних витрат оподаткування. Як наслідок, податкове середовище українських підприємств характеризується невизначеністю, а податкове навантаження є надмірним, що призводить до збитковості або тінізації діяльності підприємств.
 
Date 2013-04-08T16:19:42Z
2013-04-08T16:19:42Z
2013-04-08
 
Type Article
 
Identifier http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/18292
 
Relation Механізм обліково-аналітичного забезпечення прийняття управлінських рішень в галузях економіки: монографія / Під ред.. к.е.н. Акаєва Ш.М. – Макіївка: Вид-во «Ноулідж» (донецьке відділення), 2011 .- С 337-362.;