Запис Детальніше

Дидактичне проектування цілей і змісту професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки (на прикладах професій елек-троенергетичного профілю): навчально-методичний посібник

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дидактичне проектування цілей і змісту професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки (на прикладах професій елек-троенергетичного профілю): навчально-методичний посібник
 
Creator Костюченко М.П.
 
Description Навчально-методичний посібник присвячений питанням дидактичного проектування. Розкривається сутність дидактичного проектування, етапи його проведення, співвідношення з дидактичним плануванням. Аналізується проек-тування цілей та змісту професійного навчання, структура та зміст уроків тео-ретичного і виробничого навчання. Наводяться зразки навчально-програмної документації та змісти уроків професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки за професіями електроенергетичного профілю.
Навчально-методичний посібник розрахований на викладачів загальнотех-нічних і спеціальних дисциплін, майстрів і старших майстрів виробничого на-вчання, методистів і керівників ПТНЗ, методистів НМЦ ПТО, а також відповід-них слухачів інституту післядипломної освіти.
 
Date 2013-04-22T18:20:00Z
2013-04-22T18:20:00Z
2007
 
Type Book
 
Identifier Костюченко М.П. Дидактичне проектування цілей і змісту професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки (на прикладах професій електроенергетичного профілю): навчально-методичний посібник. - Донецьк, ДІПО ІПП, 2007. - 98с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/19069
 
Publisher ДІПО ІПП