Запис Детальніше

Українсько-російський словник термінів з аерології, охорони праці, гірничо-рятувальної справи, протипожежної техніки в гірництві

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Українсько-російський словник термінів з аерології, охорони праці, гірничо-рятувальної справи, протипожежної техніки в гірництві
 
Creator Стукало В.А.
 
Description Словарь содержит свыше 8000 украинских терминов с переводом на русский язык. В словаре также помещено и переведено значительное количество наиболее употребляемых словосочетаний.
Словарь, как учебное пособие и справочное пособие рассчитан на преподавателей и студентов вузов, научных сотрудников, а также инженерно-технических работников горных предприятий, которые испытывают трудности при изучении и использовании украинского языка или при переводе текста на русский язык.
Словник містить понад 8000 украінських термінів з перекладом їх на російську мову. У словнику також вміщено і перекладено значну кількість наібільш використовуваних словосполучень.
Словник як навчальний і довідниковий посібник, розраховано на викладачів і студентів вузів, наукових співробітників, а також інженерно-технічних працівників гірничих підприємств, які мають труднощі при вивченні і використанні украінської мови або в перекладі тексту на російську мову.
 
Date 2013-04-27T21:00:23Z
2013-04-27T21:00:23Z
2005
 
Type Book
 
Identifier Українсько-російський словник термінів з аерології, охорони праці, гірничо-рятувальної справи, протипожежної техніки в гірництві. Навчальний посібник / Укладач В.А. Стукало. - Донецьк: ДонНТУ, 2005. - 192 с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/19436
 
Publisher ДонНТУ