Запис Детальніше

Удосконалення процесу управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості за допомогою економіко-математичних моделей

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення процесу управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості за допомогою економіко-математичних моделей
Усовершенствование процесса управления оборотным капиталом на предприятиях пищевой промышленности с помощью экономико-математических моделей
Improvement of the process of management of the circulating capital at the companies of food industry by means of economic and mathematical models
 
Creator Маргасова, В.Г.
Маргасова, В.Г.
Margasova, V.G.
 
Subject оборотний капітал
circulating capital
управління капіталом
capital management
економіко-математичні моделі
economic and mathematical models
економічний розвиток
economic development
фондомісткість
capital ratio
 
Description Under conditions of the companies' independence it is necessary to implement planning and managing of the circulating capital on the basis of objective forecasting of the economic development with application of the modern economic and mathematical models.
В умовах самостійності підприємств потрібно здійснювати планування і управління оборотним капіталом за рахунок об'єктивного прогнозу економічного розвитку з використанням сучасних економіко-математичних моделей.
 
Date 2013-06-14T07:16:44Z
2013-06-14T07:16:44Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 60. – Донецьк, ДонНТУ, 2003.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/21249
 
Publisher ДонНТУ