Удосконалення процесу управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості за допомогою економіко-математичних моделей
Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення процесу управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості за допомогою економіко-математичних моделей
Усовершенствование процесса управления оборотным капиталом на предприятиях пищевой промышленности с помощью экономико-математических моделей Improvement of the process of management of the circulating capital at the companies of food industry by means of economic and mathematical models |
|
Creator |
Маргасова, В.Г.
Маргасова, В.Г. Margasova, V.G. |
|
Subject |
оборотний капітал
circulating capital управління капіталом capital management економіко-математичні моделі economic and mathematical models економічний розвиток economic development фондомісткість capital ratio |
|
Description |
Under conditions of the companies' independence it is necessary to implement planning and managing of the circulating capital on the basis of objective forecasting of the economic development with application of the modern economic and mathematical models.
В умовах самостійності підприємств потрібно здійснювати планування і управління оборотним капіталом за рахунок об'єктивного прогнозу економічного розвитку з використанням сучасних економіко-математичних моделей. |
|
Date |
2013-06-14T07:16:44Z
2013-06-14T07:16:44Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 60. – Донецьк, ДонНТУ, 2003.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/21249 |
|
Publisher |
ДонНТУ
|
|