Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з курсу „ Хімія та фізико-хімічні методи аналізу” ( для студентів заочної форми навчання)

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з курсу „ Хімія та фізико-хімічні методи аналізу” ( для студентів заочної форми навчання)
 
Creator Зубцова, Тетяна Іванівна
Поскрьобишева, Тамара Васильївна
 
Description Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з курсу „Хімія та фізико-хімічні методи аналізу” охоплюють усі теми, що входять до складу робочої програми дисципліни.
Значне місце займає гравіметричний аналіз – один з найточніших методів класичного аналізу. Наведені приклади виконання завдань дають змогу студентам повністю оволодіти методикою розрахунків, що мають місце в цьому методі кількісного аналізу.
Методи титриметричного аналізу стають більш зрозумілими після пояснень розрахунків водневого показника і концентрацій розчинів та виконання завдань з кислотно-основного, окислювально-відновного та комплексонометричного титрування.
Самостійне виконання кожним студентом наданих завдань дає змогу засвоїти курс кількісного аналізу і мати добру основу для продовження вивчення курсів фізичної та органічної хімії.
 
Date 2013-09-20T08:00:31Z
2013-09-20T08:00:31Z
2004
 
Identifier http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/22791
 
Language other