Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо виконання завдань практичних занять з вибіркової навчальної дисципліни циклу за вибором студентів „ОРГАНІЗАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ПРОФІЛАКТИКОЮ ТА ЛІКВІДАЦІЄЮ АВАРІЙ В ПРОЦЕСІ НАДРОКОРИСТУВАННЯ”

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо виконання завдань практичних занять з вибіркової навчальної дисципліни циклу за вибором студентів „ОРГАНІЗАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ПРОФІЛАКТИКОЮ ТА ЛІКВІДАЦІЄЮ АВАРІЙ В ПРОЦЕСІ НАДРОКОРИСТУВАННЯ”
 
Creator Завьялова, Елена Леонидовна
Костенко, Виктор Климентьевич
 
Subject Організація та управління профілактикою та ліквідацією аварій в процесі надрокористування
 
Description Методичні рекомендації щодо виконання завдань практичних занять супроводжують навчальний процес з дисципліни „Організація та управління профілактикою та ліквідацією аварій в процесі надрокористування” і мають на меті надати студентам навичок практичного використання знань, набутих на лекційних заняттях, по вивченню особливостей виникнення і розвитку надзвичайних аварійних ситуації на гірничих підприємствах, технологій ведення аварійно-рятувальних робіт при різних видах аварій, основних прийомів ліквідації наслідків аварій. Вказівки складені відповідно робочої навчальної програми по дисципліні і містять рекомендації до всіх практичних занять.
 
Date 2013-09-24T10:56:15Z
2013-09-24T10:56:15Z
2013
 
Type Book
 
Identifier Методичні рекомендації щодо виконання завдань практичних занять з вибіркової навчальної дисципліни циклу за вибором студентів „Організація та управління профілактикою та ліквідацією аварій в процесі надрокористування” для студентів напряму підготовки 6.050301 «Гірництво» спеціалізації «Комплексне та раціональне використання надр» / Укл. О.Л.Зав'ялова, В.К.Костенко. – Донецьк: ДонНТУ, 2012.- 71 с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/22906
 
Relation УДК 631.4(075.8);
 
Publisher ДонНТУ