Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи студентів з нормативної навчальної дисципліни циклу природничо-наукової підготовки ОСНОВИ ЕКОЛОГІЇ для студентів денної форми навчання всіх напрямків підготовки

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи студентів з нормативної навчальної дисципліни циклу природничо-наукової підготовки ОСНОВИ ЕКОЛОГІЇ для студентів денної форми навчання всіх напрямків підготовки
 
Creator Колесникова, Валентина Васильевна
Макеева, Дарья Александровна
Лунева, Оксана Владимировна
Завьялова, Елена Леонидовна
Романова, Валерия Юрьевна
 
Subject екологія
 
Description У методичних рекомендаціях викладено основні матеріали, які можуть бути корисні студенті при самостійному опрацюванні теоретичного та практичного матеріалу з нормативної навчальної дисципліни циклу природничо-наукової підготовки «Основи екології».

Методичні рекомендації містять навчальну програму з дисципліни «Основи екології», критерії оцінки знань з дисципліни, перелік тем для самостійного опрацювання та питання для самоконтролю з наведених тем, словник екологічних термінів, перелік рекомендованої літератури.
 
Date 2013-09-24T11:15:19Z
2013-09-24T11:15:19Z
2012
 
Type Book
 
Identifier Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів з нормативної навчальної дисципліни циклу природничо-наукової підготовки «Основи екології» для студентів денної форми навчання всіх напрямків підготовки/ Укл. Колеснікова В.В., Луньова О.В., Зав’ялова О.Л., Романова В.Ю., Макеєва Д.О. - Донецьк: ДоНТУ, 2011. – 32 с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/22913
 
Language other
 
Publisher ДонНТУ