Запис Детальніше

Методика оценки показателей качества готовой пралиновой смеси в экспертной системе управления рецептурной станцией

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика оценки показателей качества готовой пралиновой смеси в экспертной системе управления рецептурной станцией
Finished pralyn mixtures qulity indexes estimation technique in the expert system of the compounding station control
 
Creator Тарасюк, В.П.
Чичикало, Н.И.
Tarasyuk, V.
Chichikalo, N.
 
Subject автоматизированная система управления
automatic control system
качество продукции
quality of products
оценка качества
quality assessment
пралиновая смесь
praline mixture
рецептурная станция
recipe station
 
Description The general raising of task and its communication with the important practical tasks of pralyn mass getting with high homogeneity degree is considered in the article. The quality indexes of the prepared products, and also quality indexes of the initial components included in the mixture compounding are defined. The structure of the automated control system is offered.
 
Date 2014-01-17T11:37:11Z
2014-01-17T11:37:11Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 74 / Редкол.: Башков Є.О. (голова) та ін. — Донецьк: ДонНТУ, 2004.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/24560
 
Publisher ДонНТУ