Запис Детальніше

Математическая модель распределения температыры карамельной массы в процессе ее охлаждения

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Математическая модель распределения температыры карамельной массы в процессе ее охлаждения
Mathematical model of caramel mass temperature distributing in the process of its cooling
 
Creator Стародубцева, О.Н.
Зори, А.А.
Starodubtseva, О
Zori, A.
 
Subject температура карамельной массы
temperature of caramel mass
измерение температуры
temperature measurement
распределение температуры
distributing of temperature
процесс охлаждения
cooling process
среднеобъемная температура
average bulk temperature
 
Description The model of distributing of temperature of caramel mass in the process of its cooling is offered in the article, influence of external environment on this process is explored, the received results are analysed and dependence between the temperature of caramel mass and indications of sensor of middle temperature in a chosen point of measuring is set.
 
Date 2014-01-17T13:13:50Z
2014-01-17T13:13:50Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 74 / Редкол.: Башков Є.О. (голова) та ін. — Донецьк: ДонНТУ, 2004.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/24584
 
Publisher ДонНТУ