Математическая модель распределения температыры карамельной массы в процессе ее охлаждения
Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Математическая модель распределения температыры карамельной массы в процессе ее охлаждения
Mathematical model of caramel mass temperature distributing in the process of its cooling |
|
Creator |
Стародубцева, О.Н.
Зори, А.А. Starodubtseva, О Zori, A. |
|
Subject |
температура карамельной массы
temperature of caramel mass измерение температуры temperature measurement распределение температуры distributing of temperature процесс охлаждения cooling process среднеобъемная температура average bulk temperature |
|
Description |
The model of distributing of temperature of caramel mass in the process of its cooling is offered in the article, influence of external environment on this process is explored, the received results are analysed and dependence between the temperature of caramel mass and indications of sensor of middle temperature in a chosen point of measuring is set.
|
|
Date |
2014-01-17T13:13:50Z
2014-01-17T13:13:50Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 74 / Редкол.: Башков Є.О. (голова) та ін. — Донецьк: ДонНТУ, 2004.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/24584 |
|
Publisher |
ДонНТУ
|
|