Запис Детальніше

Логістичний підхід в вирішенні проблем забезпечення та використання матеріальних ресурсів на виробничих підприємствах

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Логістичний підхід в вирішенні проблем забезпечення та використання матеріальних ресурсів на виробничих підприємствах
 
Creator Селезньова, Надія Олексіївна
 
Subject логістика
матеріальні ресурси
управління
виробничі підприємства
 
Description В господарській діяльності більшості вітчизняних промислових підприємств, в тому числі підприємств машинобудівної галузі, постійно здійснюється пошук резервів зростання ефективності їх функціонування. Але ще досі рівень ефективності використання ресурсів цих підприємств в більшості випадків має перспективи зростання, для реалізації яких необхідно впровадження комплексних сучасних прогресивних підходів до їх формування та використання. Оскільки зі всіх видів економічної діяльності саме машинобудування є галуззю, що забезпечує засобами виробництва інші підприємства, проблема розподілу ресурсів підприємств машинобудівної сфери набуває особливої значущості для економіки України в цілому.
 
Date 2014-02-20T05:47:11Z
2014-02-20T05:47:11Z
2012-03-15
 
Type Article
 
Identifier Селезньова Н.О. Логістичний підхід в вирішенні проблем забезпечення та використання матеріальних ресурсів на виробничих підприємствах /Н.О. Селезньова //Транспортные проблемы крупнейших городов: материалы междунар. науч.-практ. конф., Харьков, 12–16 марта 2012 г.: тезисы докладов. – Х.: ХНАГХ, 2012. – С. 104 – 106.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/24807
 
Language other
 
Publisher Харківська національна академія міського господарства