Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання практичних занять з дисципліни «Організація пасажирських перевезень» (для студентів напряму підготовки 6.070101 «Транспортні технології (автомобільний транспорт)» спеціальностей «Організація перевезень і управління на транспорті (автомобільний транспорт)» та «Організація і регулювання дорожнього руху»

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання практичних занять з дисципліни «Організація пасажирських перевезень» (для студентів напряму підготовки 6.070101 «Транспортні технології (автомобільний транспорт)» спеціальностей «Організація перевезень і управління на транспорті (автомобільний транспорт)» та «Організація і регулювання дорожнього руху»
 
Creator Куниця, Анатолій Васильович
Василенко, Тетяна Євгенівна
Селезньова, Надія Олексіївна
 
Subject обсяг перевезень
транспортна рухливість
паспорт маршруту
техніко-експлуатаційні показники
скорочений маршрут
розклад руху
 
Description У методичних вказівках надано: послідовність визначення очікуваного річного обсягу перевезень та транспортної рухливості населення; порядок складання паспорту автобусних маршрутів різних повідомлень; основні формули розрахунку технічно-експлуатаційних показників роботи автобусів й автомобілів – таксі; порядок визначення часу рейсу, оберту та швидкостей руху на міжнародному маршруті; правила складання розкладу руху на міському та міжнародному маршруті у табличній та графічній формі; основи визначення тарифів та складання таблиці вартості проїзду в приміському та міжміському сполученні; критерії та правила організації скорочених і швидкісних маршрутів.
 
Date 2014-02-24T11:56:26Z
2014-02-24T11:56:26Z
2011
 
Type Book
 
Identifier Методичні вказівки до виконання практичних занять з дисципліни «Організація пасажирських перевезень» (для студентів напряму підготовки 6.070101 «Транспортні технології (автомобільний транспорт)» спеціальностей «Організація перевезень і управління на транспорті (автомобільний транспорт)» та «Організація і регулювання дорожнього руху» [Електронний ресурс] / укладачі: А.В. Куниця, Т.Є. Василенко, Н.О. Селезньова. – Електрон. дані – Горлівка: ДВНЗ «ДонНТУ» АДІ, 2011. - 83 с.
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/24844
 
Language other
 
Publisher Автомобільно-дорожній інститут державного вищого навчального закладу "Донецький національний технічний університет", вул. Кірова, 51, м. Горлівка, Донецька обл., Україна, 84646.