Запис Детальніше

РОБОЧА НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ з дисципліни «Безпека дорожнього руху» для студентів спеціальності 6.100400 «Організація і регулювання дорожнього руху»

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title РОБОЧА НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ з дисципліни «Безпека дорожнього руху» для студентів спеціальності 6.100400 «Організація і регулювання дорожнього руху»
 
Creator Куниця, А. В.
Куниця, О. А.
Павловська, О. М.
 
Description Робоча навчальна програма до дисципліни «Безпека дорожнього руху» визначає структуру і зміст дисципліни, мету і задачі її викладання, містить теми лекційних і практичних занять, зміст самостійної роботи студента, в ній вказані засоби проведення поточного і підсумкового контролю.
Методичні вказівки до виконання практичних занять містять загальні по-ложення, мету кожного заняття, загальні відомості стосовно теми заняття, де є елементи методики вирішення практичних питань з встановлення кількісних і якісних значень ступеня небезпеки дорожнього руху на ділянці автомо-більної дороги з урахуванням кількісних показників дорожніх умов і транс-портного потоку на ній. Є вказівки з вибору вихідних даних і порядок вико-нання заняття.
Метою практичних занять є набуття студентами вмінь і навичок з встано-влення ступеня небезпеки дорожнього руху на ділянці автомобільної дороги, з урахуванням її транспортно-експлуатаційних властивостей і їх відповіднос-ті кількісним і якісним показникам транспортного потоку на ній, на підставі використання існуючих і нормативно затверджених методик.
Встановлення ступеня небезпеки дорожнього руху на ділянці автомобіль-ної дороги за допомогою різних методик, з урахуванням кількісних показни-ків транспортного потоку на ній, надає фахівцю можливість обґрунтованого визначення заходів цілеспрямованого впливу на організацію і регулювання дорожнього руху з метою підвищення його безпеки.
 
Date 2014-03-28T07:59:46Z
2014-03-28T07:59:46Z
2010
 
Type Learning Object
 
Identifier Робоча навчальна програма і методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Безпека дорожнього руху» для студентів спеціальності 6.100400 «Організація і регулювання дорожнього руху» / укл.: А.В. Куниця, О.А. Куниця, О.М. Павловська. – Горлівка: ДВНЗ «ДонНТУ» АДІ, 2010. – 80с
1990-7796
http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/25415
 
Language other
 
Publisher Автомобільно-дорожній інститут державного вищого навчального закладу "Донецький національний технічний університет", вул. Кірова, 51, м. Горлівка, Донецька обл., Україна, 84646.