Запис Детальніше

Містобудівні методи підвищення безпеки міського руху на вулично-дорожній мережі (на прикладі міст Донецької області)

Електронний архів E-archive DonNTU – (Electronic archive Donetsk National Technical University)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Містобудівні методи підвищення безпеки міського руху на вулично-дорожній мережі (на прикладі міст Донецької області)
Градостроительные методы повышения безопасности городского движения на улично-дорожной сети (на примере городов Донецкой области)
 
Creator Толок, Олександр В'ячеславович
Толок, Александр Вячеславович
 
Subject містобудівне проектування
міський рух
city planning
network of streets
 
Description Дисертація присвячена удосконаленню існуючого й розробці нового методичного забезпечення прийняття рішень про доцільність застосування містобудівних методів підвищення безпеки міського руху на вулично-дорожній мережі на різних етапах містобудівного проектування з використанням методів математичного моделювання.
Застосовано системний підхід до дослідження стану безпеки руху в містах. Розроблені багатофакторні математичні моделі оцінки стану безпеки руху в містах. Виявлені закономірності впливу величини інтенсивності руху транспорту на безпеку руху на нерегульованих перехрестях. Розроблено новий підхід до дослідження розподілу дорожньо-транспортних пригод на вулично-дорожній мережі, що полягає в виділенні на вулично-дорожній мережі небезпечних для руху зон. Розроблено і формалізовано процедуру обґрунтування доцільності застосування містобудівних методів підвищення безпеки міського руху на вулично-дорожній мережі на стадії проектування комплексної схеми організації дорожнього руху.
 
Date 2014-05-19T04:42:21Z
2014-05-19T04:42:21Z
2014-05-19
 
Type Other
 
Identifier http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/26430
 
Language other