Запис Детальніше

Історія української культури і літературної мови в контексті національного державотворення Навчально-методичний посібник для студентів спеціальностей: 035 «Філологія» (Українська мова та література); 014 «Середня освіта» (Українська мова та література)

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/19917/
 
Title Історія української культури і літературної мови в контексті національного державотворення
Навчально-методичний посібник
для студентів спеціальностей: 035 «Філологія» (Українська мова та література); 014 «Середня освіта» (Українська мова та література)
 
Creator Драч, Оксана Олександрівна
Кочерга, Галина Василівна
 
Subject Навчально-методичні посібники
 
Description Навчально-методичний посібник містить предметну інформацію про навчальні курси «Історія української культури і літературної мови в контексті національного державотворення», ознайомлюючи з їх цільовим призначенням, структурними та змістовими особливостями. У виданні пропонується блок матеріалів різнорівневих тестових завдань, навчальної програми, планів семінарських занять, завдань до самостійної роботи, тематика індивідуальних навчально-дослідних проектів (ІНДЗ), перелік питань до підсумкового контролю. На допомогу студентам у посібнику вміщено короткий термінологічний словник до кожного модуля, список навчальної, наукової літератури та Інтернет-ресурсів з дисциплін.
Посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів філологічних спеціальностей, а також інших напрямів підготовки фахівців-гуманітаріїв.
 
Publisher ФОП Гордієнко Є.І.
 
Date 2017-05
 
Type Підручник/посібник
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/19917/1/Drach_O_Kocherga_G_Posibnik_IUK%20i%20M.pdf
Драч, Оксана Олександрівна та Кочерга, Галина Василівна (2017) Історія української культури і літературної мови в контексті національного державотворення Навчально-методичний посібник для студентів спеціальностей: 035 «Філологія» (Українська мова та література); 014 «Середня освіта» (Українська мова та література) ФОП Гордієнко Є.І., Черкаси. ISBN ISBN 978-966-9730-47-3