Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України
Vernadsky National Library of Ukraine
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України
|
|
Creator |
Штимер, Л.Т.
|
|
Subject |
Маркетинг
|
|
Description |
Досліджено стан і тенденції розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України як однієї зі стратегічно важливих галузей АПК. Проаналізовано основні проблеми галузі в сучасних умовах та запропоновано шляхи виходу тваринництва з кризового стану, які дадуть змогу забезпечити ефективний розвиток галузі та збільшити обсяги виробництва м’яса на сільсько-господарських підприємствах.
Исследовано состояние и тенденции развития мясопродуктового подкомплекса Украины как одной из стратегически важных отраслей АПК. Проанализированы основные проблемы отрасли в современных условиях и предложены пути выхода животноводства из кризисного состояния, которые позволят обеспечить эффективное развитие отрасли и увеличить объемы производства мяса на сельскохозяйственных предприятиях. The state and trends of the meat sector in Ukraine as a strategically important agricultural industries. Analyzed the main problems in the field of contemporary conditions and proposed ways out of crisis livestock that of ensuring effective development of the sector and increase the production of meat at farms. |
|
Date |
2017-09-01T15:51:23Z
2017-09-01T15:51:23Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України / Л.Т. Штимер // Економічний вісник Донбасу. — 2013. — № 2 (32). — С. 152–155. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
1817-3772 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/123309 637.5 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Економічний вісник Донбасу
|
|
Publisher |
Інститут економіки промисловості НАН України
|
|