Запис Детальніше

Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України
 
Creator Штимер, Л.Т.
 
Subject Маркетинг
 
Description Досліджено стан і тенденції розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України як однієї зі стратегічно важливих галузей АПК. Проаналізовано основні проблеми галузі в сучасних умовах та запропоновано шляхи виходу тваринництва з кризового стану, які дадуть змогу забезпечити ефективний розвиток галузі та збільшити обсяги виробництва м’яса на сільсько-господарських підприємствах.
Исследовано состояние и тенденции развития мясопродуктового подкомплекса Украины как одной из стратегически важных отраслей АПК. Проанализированы основные проблемы отрасли в современных условиях и предложены пути выхода животноводства из кризисного состояния, которые позволят обеспечить эффективное развитие отрасли и увеличить объемы производства мяса на сельскохозяйственных предприятиях.
The state and trends of the meat sector in Ukraine as a strategically important agricultural industries. Analyzed the main problems in the field of contemporary conditions and proposed ways out of crisis livestock that of ensuring effective development of the sector and increase the production of meat at farms.
 
Date 2017-09-01T15:51:23Z
2017-09-01T15:51:23Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Сучасний стан розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України / Л.Т. Штимер // Економічний вісник Донбасу. — 2013. — № 2 (32). — С. 152–155. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
1817-3772
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/123309
637.5
 
Language uk
 
Relation Економічний вісник Донбасу
 
Publisher Інститут економіки промисловості НАН України