Запис Детальніше

Рухливість соціально-економічної структури споживчого попиту в Україні та її вплив на динаміку товарообігу комерційних підприємств

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Рухливість соціально-економічної структури споживчого попиту в Україні та її вплив на динаміку товарообігу комерційних підприємств
 
Creator Штапаук, Г.П.
 
Subject Маркетинг
 
Description В статті досліджено закономірності впливу соціально-економічної структури споживчого попиту та організаційних параметрів комерційного підприємства на динаміку його товарообігу. Виявлено, що на товарообіг впливає загальна соціально-економічна ситуація в країні та такі внутрішні чинники підприємства, як площа торговельного залу та встановленого обладнання.
В статье исследованы закономерности влияния социально-экономической структуры потребительского спроса и организационных параметров коммерческого предприятия на динамику его товарооборота. Выявлено, что на товарооборот влияет общая социально-экономическая ситуация в стране и такие внутренние факторы предприятия, как площадь торгового зала и установленного оборудования.
The paper investigates the influence patterns of socio-economic structure of consumer demand and organizational settings of business on the dynamics of its turnover. Found that turnover affects the overall social an d economic situation and internal factors such companies as area commercial space and installed equipment.
 
Date 2017-09-01T14:14:23Z
2017-09-01T14:14:23Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Рухливість соціально-економічної структури споживчого попиту в Україні та її вплив на динаміку товарообігу комерційних підприємств / Г.П. Штапаук // Економічний вісник Донбасу. — 2013. — № 1 (31). — С. 150–156. — Бібліогр.: 2 назв. — укр.
1817-3772
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/123274
339.133.6
 
Language uk
 
Relation Економічний вісник Донбасу
 
Publisher Інститут економіки промисловості НАН України