Запис Детальніше

Забезпеченість роботою як державна політика щодо реалізації права на працю та її вплив на розвиток виробничої демократії

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Забезпеченість роботою як державна політика щодо реалізації права на працю та її вплив на розвиток виробничої демократії
 
Creator Шемяков, О.Д.
 
Subject Менеджмент інновацій
 
Description У статті наведено оцінку стану забезпеченості роботою людини в Україні як державної політики щодо створення умов реалізації права на працю. Розглянуто чинники, що спричиняють проблеми у процесі її фор мування та негативно впливають на підвищення якості трудового життя. Визначено, що недостатньо ефективна державна політика щодо реалізації права на працю негативно впливає на розвиток виробничої демократії.
В статье исследуется государственная политика в части создания условий для реализации права на труд, что способствует обеспеченности в Украине людей работой. Рассмотрены факторы, создающие проблемы при обеспеченности работой и дана оценка их влияния на повышение качества трудовой жизни. Установлено, что недостаточно-эффективная государственная политика, направленная на реализацию права на труд, тормозит развитие производственной демократии.
In the article the estimation of the state of material well-being work of people has been presented in Ukraine as a public policy in relation to conditioning of realization of right to work. The factors that result in problems in the process of its forming and make negative influence on upgrading of labour life have been considered. Certainly, that not effective enough public policy in relation to realization of right to work make negative influence on development of production democracy.
 
Date 2017-09-01T13:46:25Z
2017-09-01T13:46:25Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Забезпеченість роботою як державна політика щодо реалізації права на працю та її вплив на розвиток виробничої демократії / О.Д. Шемяков // Економічний вісник Донбасу. — 2013. — № 1 (31). — С. 203–207. — Бібліогр.: 11 назв. — укр.
1817-3772
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/123246
331.107
 
Language uk
 
Relation Економічний вісник Донбасу
 
Publisher Інститут економіки промисловості НАН України