Запис Детальніше

Інноваційні форми творчого розвитку майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної підготовки

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/25257/
 
Title Інноваційні форми творчого розвитку майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної підготовки
 
Creator Мелько, М. В.
 
Subject LB Theory and practice of education
 
Description У статті обґрунтовано вплив позитивної динаміки розвитку кулінарної галузі, підвищення якості
послуг, збільшення асортименту та кількості закладів на вимоги щодо кваліфікації фахівців кулінарного
профілю. Проаналізовано організаційні форми навчання, які застосовуються під час професійної
підготовки фахівців. Виокремлено особливості позанавчальних і позаурочних організаційних форм
навчання майбутніх кухарів-кондитерів. Доведено доцільність використання інноваційних форм,
спрямованих на творчий розвиток майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної
підготовки. Зокрема, увагу зосереджено на таких практико орієнтованих формах, як майстер-класи,
фестивалі, конкурси, гуртки професійного спрямування, виставки. Запропоновано опис досвіду
проведення масових заходів учнівської позаурочної діяльності Будинком техніки у Львівській області.
 
Publisher Вид-во ЖДУ ім. І.Франка
 
Date 2017
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/25257/1/34.pdf
Мелько, М. В. (2017) Інноваційні форми творчого розвитку майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної підготовки. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка (2 (88)). pp. 181-185. ISSN 2076-6173