Нові електронагрівальні елементи для технологічних установок підприємств харчування
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нові електронагрівальні елементи для технологічних установок підприємств харчування
|
|
Creator |
Володько, Ольга Василівна
|
|
Subject |
нагрівальний елемент
резистивний матеріал міцність електричний опір |
|
Description |
Науковий інтерес до створення та дослідження неметалевих провідників (резистивних композитів на основі неорганічних в’яжучих та фібр із хімічних електропровідних волокон) обумовлений широким діапазоном варіювання електричної провідності; високою хімічною стійкістю їх в агресивних середовищах; доступністю та низькою вартістю вихідних компонентів порівняно з металевими складовими. За участю автора був розроблений і досліджений резистивний композиційний матеріал,який пройшов технічні випробування,результати яких підтверджують, що композитний матеріал володіє досить стабільними значеннями електропровідності в умовах підвищених температур, високою міцністю на розтяг при згині. Він може бути використаний при виготовленні об’ємних резисторів та низькотемпературних нагрівальних елементів з температурою нагріву (50…150) 0С для технологічних установок підприємств харчування (мармітів та теплових вітрин, розстоювальних шаф, апаратів для конвективного сушіння харчових продуктів тощо).
Питання розробки композиту, який би володів стабільними електричними характеристиками в умовах підвищених температур і високою міцністю на розтяг при згині та міг би використовуватись в якості нагрівального елементу для обладнання підприємств харчування (наприклад, мармітів перших та других страв на лініях роздачі їжі)є актуальним для сьогодення |
|
Publisher |
ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
|
|
Date |
2017-10-04T06:03:53Z
2017-10-04T06:03:53Z 2017-04-06 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Володько О.В. Нові електронагрівальні елементи для технологічних установок підприємств харчування /О.В.Володько//Матеріали Міжвузів. наук.-прак. семінару «Нові технології і обладнання харчових виробництв» ‒ Полтава:ПУЕТ, 2017. ‒ С.13-16 с.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5912 |
|
Language |
ua
|
|