Запис Детальніше

Нові електронагрівальні елементи для технологічних установок підприємств харчування

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові електронагрівальні елементи для технологічних установок підприємств харчування
 
Creator Володько, Ольга Василівна
 
Subject нагрівальний елемент
резистивний матеріал
міцність
електричний опір
 
Description Науковий інтерес до створення та дослідження неметалевих провідників (резистивних композитів на основі неорганічних в’яжучих та фібр із хімічних електропровідних волокон) обумовлений широким діапазоном варіювання електричної провідності; високою хімічною стійкістю їх в агресивних середовищах; доступністю та низькою вартістю вихідних компонентів порівняно з металевими складовими. За участю автора був розроблений і досліджений резистивний композиційний матеріал,який пройшов технічні випробування,результати яких підтверджують, що композитний матеріал володіє досить стабільними значеннями електропровідності в умовах підвищених температур, високою міцністю на розтяг при згині. Він може бути використаний при виготовленні об’ємних резисторів та низькотемпературних нагрівальних елементів з температурою нагріву (50…150) 0С для технологічних установок підприємств харчування (мармітів та теплових вітрин, розстоювальних шаф, апаратів для конвективного сушіння харчових продуктів тощо).
Питання розробки композиту, який би володів стабільними електричними характеристиками в умовах підвищених температур і високою міцністю на розтяг при згині та міг би використовуватись в якості нагрівального елементу для обладнання підприємств харчування (наприклад, мармітів перших та других страв на лініях роздачі їжі)є актуальним для сьогодення
 
Publisher ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
 
Date 2017-10-04T06:03:53Z
2017-10-04T06:03:53Z
2017-04-06
 
Type Thesis
 
Identifier Володько О.В. Нові електронагрівальні елементи для технологічних установок підприємств харчування /О.В.Володько//Матеріали Міжвузів. наук.-прак. семінару «Нові технології і обладнання харчових виробництв» ‒ Полтава:ПУЕТ, 2017. ‒ С.13-16 с.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5912
 
Language ua