Запис Детальніше

МОНОГРАФІЯ «Технологія та організація виконання робіт по з’єднанню будівельних конструкцій акриловими композиціями» (призначена для підготовки магістрів, докторів PHD та наукових співробітників для поглибленого вивчення організаційно - технологічних особливостей застосування акрилових композицій для з’єднання будівельних конструкцій)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МОНОГРАФІЯ
«Технологія та організація виконання робіт по з’єднанню будівельних конструкцій акриловими композиціями»

(призначена для підготовки магістрів, докторів PHD та наукових співробітників для поглибленого вивчення організаційно - технологічних особливостей застосування акрилових композицій для з’єднання будівельних конструкцій)
 
Creator Золотова , Н.М.
Скляров, В.О.
Супрун, О.Ю.
 
Subject План 2018
 
Publisher ХНУМГ
 
Date 2017
 
Type Монография
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/46388/1/2.%20%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D1%96%D1%8F%20%D0%97%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%2C.doc
Золотова , Н.М. и Скляров, В.О. и Супрун, О.Ю. (2017) МОНОГРАФІЯ «Технологія та організація виконання робіт по з’єднанню будівельних конструкцій акриловими композиціями» (призначена для підготовки магістрів, докторів PHD та наукових співробітників для поглибленого вивчення організаційно - технологічних особливостей застосування акрилових композицій для з’єднання будівельних конструкцій). Документ для обсуждения. ХНУМГ. (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/46388/