Запис Детальніше

Оцінка якості води для зрошення в придунайських озерах за даними моніторингу

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка якості води для зрошення в придунайських озерах за даними моніторингу
 
Creator Балихіна, Г.А.
 
Description В зв’язку з необхідністю відновлення зрошення, проведена оцінка якості води для зрошення в придунайських озерах. Показано, що вода належить до другого класу і є обмежено придатною для зрошення, що потребує додаткових заходів для її покращення.
В связи с необходимостью восстановления орошения, проведена оценка качества воды для орошения в придунайских озерах. Показано, что вода относится ко второму классу и является ограниченно пригодной для орошения, что требует дополнительных мер для ее улучшения.
In view of a need of irrigation restoration, it has been made a water quality assessment for irrigation needs in the Danube lakes. It was specified that the water can be identified as second class water and is conditionally acceptable for irrigation that requires some additional measures for its improvement.
 
Date 2017-10-13T16:21:53Z
2017-10-13T16:21:53Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Оцінка якості води для зрошення в придунайських озерах за даними моніторингу / Г.А. Балихіна // Індуктивне моделювання складних систем: Зб. наук. пр. — К.: МННЦ ІТС НАН та МОН України, 2015. — Вип. 7. — С. 69-76. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.
XXXX-0044
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/125023
631.67
 
Language uk
 
Relation Індуктивне моделювання складних систем
 
Publisher Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій і систем НАН та МОН України