Запис Детальніше

Принципи культуризабезпечення якості в українському освітньому просторі

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/20407/
 
Title Принципи культуризабезпечення якості в українському освітньому просторі
 
Creator Михацька, А.
 
Subject Міжнародні
 
Description Культура забезпечення якості освіти має бути впроваджена на всіх рівнях освіти як у навчальних закладах, так і у сфері управління освітою, має лунати і має досліджуватися. Сьогодні можна впевнено стверджувати, що принципи культури (прагнення до досконалості, зв’язок з наукою, творчість, довіра, прозорість діяльності, повага до людей, доброчесність), впроваджені в освітніх інституціях, дадуть змогу не тільки забезпечити якісну освіту, а й прискорити перехід освіти та суспільства на новий етап цивілізаційних змін.
The features of correlation of culture and education are analysed. The cultural principles, which are defined in the paper, in case of the use at all levels of educational system, will assist to upgrading of quality of education and social life.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2016
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/20407/1/A_Mihatska_Mkonf_03_06_2016_FITU.pdf
Михацька, А. (2016) Принципи культуризабезпечення якості в українському освітньому просторі Соціально-економічні, політико-правові, соціокультурні процеси в Україні та світі : зб. тез за матер. Міжнародної наукової конференції (3 червня 2016 р., м. Київ). с. 84-88.