Запис Детальніше

Курс лекцій. Медицина надзвичайних ситуацій. Частина 1. Фундаментальні основи медичних знань. Для курсантів, студентів та слухачів заочної форми навчання.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Курс лекцій. Медицина надзвичайних ситуацій. Частина 1. Фундаментальні основи медичних знань. Для курсантів, студентів та слухачів заочної форми навчання.
 
Creator Барбашин, В.В.
Толкунов, І.О.
Вандер, К.О.
 
Subject Публикации в других изданиях
 
Description Представлений короткий курс лекцій розкриває основні аспекти фундаментальних основ медичних знань, орієнтованих на оптимальне засвоєння матеріалу щодо надання першої медичної допомоги в екстремальних ситуаціях.
Курс лекцій розрахований на студентів та слухачів заочної форми навчання, а також може бути корисним для курсантів та викладачів і відповідає рівню дисципліни „Медицина надзвичайних ситуацій”.
 
Publisher УЦЗУ
 
Date 2008
 
Type Книга
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/46628/1/%D0%9A%D0%9B%201%20%D1%83%D0%BA%D1%80%20_%D0%9C%D0%B5%D0%B4%D0%A7%D0%A1.pdf
Барбашин, В.В. и Толкунов, І.О. и Вандер, К.О. (2008) Курс лекцій. Медицина надзвичайних ситуацій. Частина 1. Фундаментальні основи медичних знань. Для курсантів, студентів та слухачів заочної форми навчання. УЦЗУ, Харків.
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/46628/