Запис Детальніше

Робочий зошит. Медицина надзвичайних ситуацій. Модуль 1. Основи анатомії та фізіології людини. Для курсантів та студентів.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Робочий зошит. Медицина надзвичайних ситуацій. Модуль 1. Основи анатомії та фізіології людини. Для курсантів та студентів.
 
Creator Барбашин, В.В.
Толкунов, І.О
Вандер, К.О.
 
Subject Публикации в других изданиях
 
Description Представлений змістовний модуль № І дозволяє провести контроль самостійно опрацьованого теоретичного матеріалу щодо основних аспектів фундаментальних основ медичних знань, орієнтованих на оптимальне засвоєння матеріалу щодо надання першої медичної допомоги в екстремальних ситуаціях.
Змістовний модуль № І розрахований на курсантів та студентів, буде корисним для слухачів заочної форми навчання, а також може бути використаний викладачами у вигляді зразкового матаріалу. Відповідає змісту дисципліни „Медицина надзвичайних ситуацій”.
 
Publisher УЦЗУ
 
Date 2008
 
Type Книга
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/46631/1/%D0%97%D0%9C%201%20%D1%83%D0%BA%D1%80%20_%D0%9C%D0%B5%D0%B4%D0%A7%D0%A1.pdf
Барбашин, В.В. и Толкунов, І.О и Вандер, К.О. (2008) Робочий зошит. Медицина надзвичайних ситуацій. Модуль 1. Основи анатомії та фізіології людини. Для курсантів та студентів. УЦЗУ, Харків.
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/46631/