Запис Детальніше

Робочий зошит. Медицина надзвичайних ситуацій. Модуля 4 та 5. Загальні принципи надання першої медичної допомоги. Для курсантів та студентів.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Робочий зошит. Медицина надзвичайних ситуацій. Модуля 4 та 5. Загальні принципи надання першої медичної допомоги. Для курсантів та студентів.
 
Creator Барбашин, В.В.
Толкунов, І.О.
Вандер, К.О.
 
Subject Публикации в других изданиях
 
Description Представлений змістовний модуль № ІV-V дозволяє провести контроль самостійно опрацьованого теоретичного матеріалу щодо загальних принципів надання першої медичної допомоги в умовах надзвичайних ситуацій, орієнтованих на оптимальне засвоєння означеного матеріалу.
Змістовний модуль № ІV-V розрахований на курсантів та студентів, буде корисним для слухачів заочної форми навчання, а також може бути використаний викладачами у вигляді зразкового матаріалу. Відповідає змісту дисципліни „Медицина надзвичайних ситуацій”.
 
Publisher УЦЗУ
 
Date 2008
 
Type Книга
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/46634/1/%D0%97%D0%9C%204_5%20%D1%83%D0%BA%D1%80%20_%D0%9C%D0%B5%D0%B4%D0%A7%D0%A1.pdf
Барбашин, В.В. и Толкунов, І.О. и Вандер, К.О. (2008) Робочий зошит. Медицина надзвичайних ситуацій. Модуля 4 та 5. Загальні принципи надання першої медичної допомоги. Для курсантів та студентів. УЦЗУ, Харків.
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/46634/