Запис Детальніше

Методичні рекомендації щодо виявлення і оцінки радіаційної обстановки при аваріях на радіаційно небезпечних об’єктах.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації щодо виявлення і оцінки радіаційної обстановки при аваріях на радіаційно небезпечних об’єктах.
 
Creator Барбашин, В.В.
Чіжов, В.Ф.
Фесенко, Г.В.
Ромін, А.В.
Толкунов, І.О.
Мєтєльов, О.В.
 
Subject Публикации в других изданиях
 
Description У методичні рекомендації щодо виявлення і оцінки радіаційної обстановки при аваріях на радіаційнонебезпечних об’єктах включено: порядок підготовки вихідних даних, основні етапи оцінки радіаційної обстановки, необхідні довідкові таблиці та рисунки, приклад оцінки радіаційної обстановки.
Матеріал, включений до видання, допоможе курсантам, студентам та слухачам отримати під час навчання сукупність знань, вмінь і уявлень з організації і здійснення цивільного захисту, прийняття рішень в умовах екстремальних ситуацій по захисту населення і виробничого персоналу об'єктів, прогнозування масштабів забруднення при аваріях на радіаційнонебезпечних об’єктах.
Методичні рекомендації розроблені згідно з програмою „Радіаційний, хімічний та бактеріологічний захист” підготовки у вищих навчальних закладів МНС України.
 
Publisher УЦЗУ
 
Date 2008
 
Type Книга
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/46665/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D1%86%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%B0%20%D0%A0%D0%9E%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%A0%D0%9D%D0%9E.pdf
Барбашин, В.В. и Чіжов, В.Ф. и Фесенко, Г.В. и Ромін, А.В. и Толкунов, І.О. и Мєтєльов, О.В. (2008) Методичні рекомендації щодо виявлення і оцінки радіаційної обстановки при аваріях на радіаційно небезпечних об’єктах. УЦЗУ, Харків.
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/46665/