Запис Детальніше

Композити на основі мікропорошків КНБ, структурованих вуглецевою зв’язкою, як функціональні елементи в структурі робочого шару алмазно-абразивного інструменту.1. Шліфпорошки з композитів як абразивні елементи

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Композити на основі мікропорошків КНБ, структурованих вуглецевою зв’язкою, як функціональні елементи в структурі робочого шару алмазно-абразивного інструменту.1. Шліфпорошки з композитів як абразивні елементи
 
Creator Лавріненко, В.І.
Ситник, Б.В.
Полторацький, В.Г.
Бочечка, О.О.
Солод, В.Ю.
 
Subject Исследование процессов обработки
 
Description Описано формування з дрібнодисперсних мікропорошків кубічно­го нітриду бору композитів, структурованих вуглецевою зв’язкою, і досліджено можливості їх застосування як абразивних елементів в робочому шарі шліфувальних кругів для досягнення необхідних експлуатаційних характеристик кругів в процесах шліфування.
Описано формирование из мелкодисперсных микропорошков кубического нитрида бора композитов, структурированых углеродной связкой, и исследовано возможности их применения в качестве абразивных элементов в рабочем слое шлифовальных кругов для достижения необходимых эксплуатационных характеристик кругов в процессах шлифования.
The formation of composites, structured carbon bunch, from finely dispersed cubic boron nitride micropowders is described. Their potential use as abrasive elements in the working layer of grinding wheels to achieve the desired performance in grinding processes is explored.
 
Date 2017-11-14T15:42:45Z
2017-11-14T15:42:45Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Композити на основі мікропорошків КНБ, структурованих вуглецевою зв’язкою, як функціональні елементи в структурі робочого шару алмазно-абразивного інструменту.1. Шліфпорошки з композитів як абразивні елементи / В.І. Лавріненко, Б.В. Ситник, В.Г. Полторацький, О.О. Бочечка, В.Ю. Солод // Сверхтвердые материалы. — 2014. — № 3. — С. 65-72. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.
0203-3119
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/126113
661.657.5-492.2:621.922.025
 
Language uk
 
Relation Сверхтвердые материалы
 
Publisher Інститут надтвердих матеріалів ім. В.М. Бакуля НАН України