Запис Детальніше

Робоча програма. Методика викладання іноземної мови в школі для студентів за напрямом підготовки 6.020303 Філологія. Мова і література (іспанська), Мова і література (французька), Мова і література (італійська) 2017 року. – 23 с.

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/21135/
 
Title Робоча програма. Методика викладання іноземної мови в школі для студентів за напрямом підготовки 6.020303 Філологія. Мова і література (іспанська), Мова і література (французька), Мова і література (італійська) 2017 року. – 23 с.
Рабочая программа. Методика преподавания иностранного языка в школе для студентов по направлению подготовки 6.020303 Филология. Язык и литература (испанский), язык и литература (французский), язык и литература (итальянский) 2017 года. - 23 с.
 
Creator Харченко, Тетяна Гадульзянівна
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Програма визначає обсяги знань, які повинні опанувати студенти, алгоритм вивчення навчального матеріалу дисципліни „Методика викладання іноземної мови в школіˮ, необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання навчальних досягнень студентів.
Программа определяет объемы знаний, которыми должны овладеть студенты, алгоритм изучения учебного материала дисциплины "Методика преподавания иностранного языка в школеˮ, необходимое методическое обеспечение, составляющие и технологии оценивания учебных достижений студентов.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2017-11-18
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language ru
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/21135/1/RPMVIM.pdf
Харченко, Тетяна Гадульзянівна (2017) Робоча програма. Методика викладання іноземної мови в школі для студентів за напрямом підготовки 6.020303 Філологія. Мова і література (іспанська), Мова і література (французька), Мова і література (італійська) 2017 року. – 23 с. [Навчально-методичні матеріали]