Запис Детальніше

Програма підсумкової державної атестації. Випускна кваліфікаційна бакалаврська робота: структура та правила оформлення (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальностей 192 – Будівництво та цивільна інженерія (спеціалізації (освітні програми) «Водопостачання та водовідведення» та «Гідротехніка (водні ресурси)») та 194 – Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма підсумкової державної атестації. Випускна кваліфікаційна бакалаврська робота: структура та правила оформлення (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальностей 192 – Будівництво та цивільна інженерія (спеціалізації (освітні програми) «Водопостачання та водовідведення» та «Гідротехніка (водні ресурси)») та 194 – Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології)
 
Creator Сталінський, Д.В.
Сорокіна, К.Б.
Благодарна, Г.І.
Ярошенко, Ю.В.
 
Subject План 2018
 
Date 2017
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/46795/1/10%20%D0%9E%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%BB.%20%D0%91%D0%A0.doc
Сталінський, Д.В. и Сорокіна, К.Б. и Благодарна, Г.І. и Ярошенко, Ю.В. (2017) Програма підсумкової державної атестації. Випускна кваліфікаційна бакалаврська робота: структура та правила оформлення (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальностей 192 – Будівництво та цивільна інженерія (спеціалізації (освітні програми) «Водопостачання та водовідведення» та «Гідротехніка (водні ресурси)») та 194 – Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/46795/