Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві крем-меду натурального
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві крем-меду натурального
Influence of unconventional raw materials on the improvement of mineral and vitamin compouds ofnew wafer products |
|
Creator |
Пахомова, Інна Володимирівна
|
|
Subject |
крем-мед натуральний
мед нетрадиційна сировина рослинні добавки харчова цінність біологічні цінність |
|
Description |
У статті обґрунтовано доцільність введення нетрадиційної рослинної сировини при виробництві крем-меду натурального для розширення асортименту харчової продукції. Завдяки використанню рослинної сировини можна оптимізувати хімічний склад продукції та поліпшити її біологічну цінність. У статті проаналізований хімічний склад використовуваної рослинної сировини. Висвітлено результати дослідження органолептичних показників нової продукції, які підтверджують перспективність використання нетрадиційних рослинних добавок. Подальшими є дослідження мінерального та вітамінного складу нової продукції, а також зміни органолептичних показників кремованого меду під час зберігання.
Пахомова І. В. Перспективи використання нетрадиційної сировини під час виробництва крем-меду натурального / І. В. Пахомова // Вісник ЛТЕУ, Серія «Технічні науки». – Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2017. - № 18. – С. 121-128. |
|
Date |
2017-11-06T18:03:53Z
2017-11-06T18:03:53Z 2017-11-06 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
2522-1221
2522-123Х http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5925 |
|
Language |
ua
|
|