Запис Детальніше

Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві крем-меду натурального

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві крем-меду натурального
Influence of unconventional raw materials on the improvement of mineral and vitamin compouds ofnew wafer products
 
Creator Пахомова, Інна Володимирівна
 
Subject крем-мед натуральний
мед
нетрадиційна сировина
рослинні добавки
харчова цінність
біологічні цінність
 
Description У статті обґрунтовано доцільність введення нетрадиційної рослинної сировини при виробництві крем-меду натурального для розширення асортименту харчової продукції. Завдяки використанню рослинної сировини можна оптимізувати хімічний склад продукції та поліпшити її біологічну цінність. У статті проаналізований хімічний склад використовуваної рослинної сировини. Висвітлено результати дослідження органолептичних показників нової продукції, які підтверджують перспективність використання нетрадиційних рослинних добавок. Подальшими є дослідження мінерального та вітамінного складу нової продукції, а також зміни органолептичних показників кремованого меду під час зберігання.
Пахомова І. В. Перспективи використання нетрадиційної сировини під час виробництва крем-меду натурального / І. В. Пахомова // Вісник ЛТЕУ, Серія «Технічні науки». – Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2017. - № 18. – С. 121-128.
 
Date 2017-11-06T18:03:53Z
2017-11-06T18:03:53Z
2017-11-06
 
Type Article
 
Identifier 2522-1221
2522-123Х
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5925
 
Language ua