Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві крем-меду натурального
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Перспективи використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві крем-меду натурального
					 Influence of unconventional raw materials on the improvement of mineral and vitamin compouds ofnew wafer products  | 
		|
| Creator | 
															Пахомова, Інна Володимирівна
					 | 
		|
| Subject | 
															крем-мед натуральний
					 мед нетрадиційна сировина рослинні добавки харчова цінність біологічні цінність  | 
		|
| Description | 
															У статті обґрунтовано доцільність введення нетрадиційної рослинної сировини при виробництві крем-меду натурального для розширення асортименту харчової продукції. Завдяки використанню рослинної сировини можна оптимізувати хімічний склад продукції та поліпшити її біологічну цінність. У статті проаналізований хімічний склад використовуваної рослинної сировини. Висвітлено результати дослідження органолептичних показників нової продукції, які підтверджують перспективність використання нетрадиційних рослинних добавок. Подальшими є дослідження мінерального та вітамінного складу нової продукції, а також зміни органолептичних показників кремованого меду під час зберігання.
					 Пахомова І. В. Перспективи використання нетрадиційної сировини під час виробництва крем-меду натурального / І. В. Пахомова // Вісник ЛТЕУ, Серія «Технічні науки». – Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2017. - № 18. – С. 121-128.  | 
		|
| Date | 
															2017-11-06T18:03:53Z
					 2017-11-06T18:03:53Z 2017-11-06  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															2522-1221
					 2522-123Х http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5925  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|