Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title До питання корекції методом композиції мінерального складу при знесолюванні води з джерел локального водокористування в контексті фізико-географічного районування території
 
Names Сінченко, В. Г.
Date Issued 2014 (iso8601)
Abstract Розглянуто трансформацію показників якості води підземних джерел при застосуванні методу композиції. Використано обмеження значень показників діапазонами критерію повноцінності мінерального складу. На основі критерію та інформації про хімічний склад води встановлено алгоритм та співвідношення для розрахунку оптимальних коефіцієнтів розведення та допустимого рівня концентрації (ДРК). Визначено коефіцієнти ДРК для води джерела та ряду джерел, які є усередненими по компонентам критерію. Показана можливість застосування частотного аналізу хімічного складу води для визначення усередненого коефіцієнту розведення, як територіальної характеристики показників якості.
Genre Article
Topic якість питної води
Identifier о питання корекції методом композиції мінерального складу при знесолюванні води з джерел локального водокористування в контексті фізико-географічного районування території / В. Г. Сінченко // Екологічна безпека та збалансоване ресурсокористування. - 2014. - Спец. вип. - С. 15-22.