Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Трансгресивні секвенції XIV мікрофауністичного горизонту в межах центральної частини північного заходу Дніпровсько-Донецького басейну в зв'язку з пошуком скупчень сланцевого газу
 
Names Карпенко, І. О.
Date Issued 2015 (iso8601)
Abstract Запропоновано циклостратиграфічну схему XlV мікрофауністичного горизонту (МФГ) у межах центральної частини північного заходу ДДЗ, уточнено цикпостратиграфічні межі продуктивних горизонтів та перекриваючих їх трансгресивних товщ. Випробувано та запропоновано алгоритм для просторової локалізації об'єктів промислового значення, високоперспективних на наявність скупчень сланцевого газу, на основі переінтерпретації каротажного матеріалу, застосування принципів секвентної стратиграфії та просторового моделювання розподілу органічного вуглецю. Створено модель та побудовано карти просторового розподілу органічного вуглецю в трансгресивних товщах ділянки досліджень. Виявлено зв'язок між розташуванням високоперспективних ділянок та зон поширення однотипних умов седиментогенезу в межах ділянки досліджень.
Genre Article
Topic секвентна
Identifier Карпенко, І. О. Трансгресивні секвенції XIV мікрофауністичного горизонту в межах центральної частини північного заходу Дніпровсько-Донецького басейну в зв'язку з пошуком скупчень сланцевого газу / І. О. Карпенко // Нафтогазова галузь України. - 2015. - № 2. - С. 14-18.