Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення логістичного процесу на складі з допомогою "ltan" технологій
 
Names Гафтуняк, А. М.
Date Issued 2014 (iso8601)
Abstract У даній роботі досліджується система Lean Management як філософія, яка може бути використана в складській діяльності. Дослідження демонструє реалізацію трьох Lean інструментів, таких як 5S, Карта потоків і система Точно-вчасно.
Мета даного дослідження - вивчити, як Lean менеджмент може бути застосований в складуванні, досліджувати найбільш ефективні Lean інструменти, які можуть поліпшити складські операції і дати рекомендації щодо вибору логістичного інструменту, який може бути використаний у складській діяльності.
В результаті дослідження передбачається, що реалізація Lean системи дозволить компанії скоротити витрати, оптимізувати складські операції, і, як наслідок, підвищити конкурентоспроможність на ринку.
Genre Article
Topic Lean-менеджмент
Identifier Гафтуняк, А. М. Удосконалення логістичного процесу на складі з допомогою "ltan" технологій / А. М. Гафтуняк // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості. - 2014. - № 2. - С. 157-160.