Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Інтенсифікація інтелектуальної активності персоналу підприємства як наслідок інтелектуалізації функцій і процесів управління
 
Names Кісь, С. Я.
Процюк, В. Р.
Date Issued 2015 (iso8601)
Abstract В статті розглянуто проблеми інтелектуалізації управлінської діяльності, інтенсифікації інтелектуальної активності персоналу підприємства, а також їх взаємодії з метою досягнення позитивних результатів господарювання. Запропоновано схему трансформації інтелектуальної активності персоналу (управлінського та виконавчого) в результати діяльності підприємства, яка передбачає безпосередню, опосередковано-стимулюючу та комбіновану участь управлінців у їх формуванні. Класичні функції менеджменту розглянуто з точки зору планування, організовування, мотивування та контролювання системою менеджменту підприємства інтелектуальної активності персоналу.
Genre Article
Topic інтелектуалізація
Identifier Кісь, С. Я. Інтенсифікація інтелектуальної активності персоналу підприємства як наслідок інтелектуалізації функцій і процесів управління / С. Я. Кісь, В. Р. Процюк // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості. - 2015. - № 1. - С. 84-91.