Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінювання ефективності технологічних інновацій при оптимізації виробничої потужності нафтогазовидобувних підприємств
 
Names Данилюк, М. О.
Мазур, І. М.
Date Issued 2005 (iso8601)
Abstract Аналізується існуючий підхід до визначення ефективності впровадження інновацій у виробництво, систематизуються та узагальнюються існуючі методи і виділяються їх недоліки. У результаті їх вивчення формулюється методичний підхід до визначення ефективності впровадження інновацій в нафтогазовидобуток, розробляється алгоритм її визначення з урахуванням стабілізації або приросту видобутку; пропонується рішення для обліку та визначення дебіту в результаті впровадження інновацій, враховуються втрати підприємства внаслідок ліквідації непроамортизованих основних фондів в результаті впровадження інновацій.
Genre Article
Identifier Данилюк, М. О. Оцінювання ефективності технологічних інновацій при оптимізації виробничої потужності нафтогазовидобувних підприємств / М. О. Данилюк, І. М. Мазур // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. - 2005. - № 3. - С.118-123.