Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу структури порового простору на зв'язок колекторськихі фільтраційних властивостей гірських порід (на прикладі нафтогазових родовищ Дніпровсько-Донецької западини)
 
Names Старостін, А. В.
Date Issued 2006 (iso8601)
Abstract Характеристики емкостно-фільтраційних властивостей гірських порід є основою для оцінки продуктивності родовищ нафти і газу, що визначає актуальність дослідження впливу структури порового простору на параметри залежностей коефіцієнта пористості і проникності. У статті проведено аналіз гранулометричного складу гірських порід і виконано групування за ознакою характеристики зв'язку коефіцієнта пористості і проникності. Отримана закономірність зв'язку коефіцієнта проникності з параметром насичення і показана можливість оцінки структури порового простору за геофізичними даними.
Genre Article
Identifier Старостін, А. В. Дослідження впливу структури порового простору на зв'язок колекторськихі фільтраційних властивостей гірських порід (на прикладі нафтогазових родовищ Дніпровсько-Донецької западини) / А. В. Старостін // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. - 2006. - № 1. - С.12-20.