Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Державне управління засобами забезпечення життєдіяльності регіону
 
Names Каменєв, С. В.
Date Issued 2012 (iso8601)
Abstract У дисертації комплексно досліджуються особливості діяльності органів публічної влади в реалізації завдань життєзабезпечення регіону; взаємозалежності механізмів державного управління теплоенергетикою при реформуванні галузі на засадах програмно-цільового управління та реалізації антикризової стратегії розвитку; підходи до формування тарифної політики (урахування в них інвестиційної складової, визначення чітких часових рамок, забезпечення контролю за формуванням витратної частини тарифу).

Науково обґрунтовано підходи до: визначення економічних та соціальних пріоритетів розвитку теплоенергетичної галузі на основі аналізу сучасного стану та виявлення актуальних проблем в її розвитку та управлінні; формування організаційно-економічного механізму та механізму правового регулювання суб’єкт-суб’єктних відносин на ринку товарів і послуг у сфері ЖКГ з урахуванням розвитку моделі державно-приватного партнерства.

Розроблено управлінську модель стабілізації діяльності теплоенергетичної галузі регіону, яка забезпечує оптимальність прийняття управлінських рішень завдяки її формалізації у форму інформаційно-аналітичної моделі автоматизованої системи управління процесом теплопостачання на регіональному рівні. Запропонована модель дозволяє змоделювати за допомогою шести змінних регуляторів оптимальну діяльність теплоенергетичної галузі й експлуатацію тепломереж.
Genre Thesis
Topic життєдіяльність регіону
Identifier Каменєв, Сергій Володимирович Державне управління засобами забезпечення життєдіяльності регіону : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. наук з держ. упр. : спец. 25.00.02 "Механізми державного управління" / С. В. Каменєв ; Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - Івано-Франківськ, 2012. - 20 с. - 15-16.