Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Геоінформаційне забезпечення делімітації та демаркації державного кордону України
 
Names Кондратюк, О. В.
Date Issued 2011 (iso8601)
Abstract У дисертації проаналізовано існуючий стан та виявлено тенденції в розвитку геоінформаційного забезпечення делімітації та демаркації державних кордонів на основі бази геопросторових даних.

Розроблено науково-методичні основи створення моделей геопросторових об’єктів делімітації та демаркації державного кордону на основі операцій геоінформаційного аналізу і моделювання, які забезпечують інтегрування, уніфікацію та спільне використання різнорідних видів та форм геопросторових даних, картографічних та описових матеріалів і зображень поверхонь.

Розроблено та реалізовано базу геопросторових даних про об’єкти делімітації та демаркації державного кордону України у програмному середовищі АгсОІБ для геоінформаційного забезпечення переговорного процесу та проведення робіт з делімітації та демаркації державного кордону.
Genre Thesis
Topic делімітація та демаркація
Identifier Кондратюк, Олена Василівна Геоінформаційне забезпечення делімітації та демаркації державного кордону України : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : спец. 05.24.01 "Геодезія та картографія" / О. В. Кондратюк ; Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. - К., 2011. - 17 с. - 15.