Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Контроль технічного стану вертикальних валових млинів
 
Names Скрип'юк, Р. Б.
Date Issued 2011 (iso8601)
Abstract В роботі проаналізовані відомі методи контролю технічного стану млинів різних конструкцій стосовно використання їх для ВВМ, показана обмеженість цих методів для вирішення задач діагностування ВВМ, а також методів ідентифікації об’єктів за ПХ для вирішення поставлених в роботі задач.

Проведені аналітичні дослідження взаємозв’язку процесу помолу вугілля та зношення робочих органів ВВМ і розроблена узагальнена модель ВВМ.

Розроблено методичне, технічне і програмне забезпечення експериментальних досліджень. Розроблено метод контролю технічного стану ВВМ за його вібраційними характеристиками, а також визначені ДО стану ВВМ на основі методів його параметричної ідентифікації за ПХ - параметр ТрЗ моделі P3ZU значення полюса моделі авторегресії та амплітуди спектрів на частоті 12Гц і 25гц, визначені методом непараметричної діагностики.

Розроблена мікроконтролерна система діагностування ВВМ, її програмне забезпечення та проведено розрахунок похибки розробленої системи, яка склала 1.811%, а також встановлено, що при значенні показника готовності 0.96 період діагностування становитиме 4 доби.

Проведена промислова апробація розроблених методів контролю технічного стану робочих органів ВВМ на ВАТ «Івано-Франківськцемент».
Genre Thesis
Topic вертикальний валковий млин
Identifier Скрип'юк, Ростислав Богданович Контроль технічного стану вертикальних валових млинів : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : спец. 05.11.13 "Прилади і методи контролю та визначення складу речовин" / Р. Б. Скрип'юк ; Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - Івано-Франківськ, 2011. - 20 с. - 16-18.