Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Механізми державного управління процесами адаптації митної системи України до європейських вимог
 
Names Доротич, С. І.
Date Issued 2011 (iso8601)
Abstract У дисертації здійснено дослідження механізмів державного управління процесами адаптації митної системи України до європейських вимог, особливостей формування та розвитку митної системи Європейського Союзу, визначені тенденції еволюції митної служби країн з перехідною економікою (на прикладі держав Центральної та Східної Європи).

Автором досліджено стан виконання європейських вимог та міжнародних норм у процесі реалізації митно-тарифної політики в Україні, визначені правові механізми імплементації європейських та міжнародних митних стандартів в Україні, розроблено комплекс механізмів державного управління процесами адаптації митної системи України до європейських вимог, визначені напрями, пріоритети розвитку митної системи України відповідно до європейських та міжнародних стандартів.
Genre Thesis
Topic митна система
Identifier Доротич, Сергій Іванович Механізми державного управління процесами адаптації митної системи України до європейських вимог : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. наук з держ. упр. : спец. 25.00.02 "Механізми державного управління" / С. І. Доротич ; Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - Івано-Франківськ, 2011. - 20 с. - 16-18.