Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Управління потенціалом підприємств з газопостачання та газифікації
 
Names Андрощук, Д. В.
Date Issued 2010 (iso8601)
Abstract Дисертація присвячена теоретичному обгрунтуванню та розробці практичних рекомендацій щодо управління потенціалом підприємства, оцінці відповідності компетенції, які створені на підприємстві і виконуються його підрозділами, керованому процесу реалізації можливостей. В дисертаційній роботі надано пропозиції щодо створення основних компетенцій, які формують здатності використання та розвитку позитивних можливостей суб’єкта господарювання.

Також уточнено теоретичну сутність та узагальнено основні поняття теорії потенціалу підприємства, визначено основні особливості управління ним. В роботі проведена оцінка використання позитивних і негативних. можливостей підприємствами з газопостачання та газифікації cистеми України, та ВAТ “Хмельницькгаз”, охарактеризовано основні тенденції використання ними потенціалу, проведено аналіз існуючих компетенцій підприємств на предмет повного функціонального забезпечення процесу управління їх можливостями. На основі проведених оцінок визначено напрямки вдосконалення системи управління потенціалом підприємства.
Genre Thesis
Topic потенціал підприємства
Identifier Андрощук, Діана Володимирівна Управління потенціалом підприємств з газопостачання та газифікації : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : спец. 08.00.04 "Економіка та управління підприємствами (нафтова і газова промисловість)" / Д. В. Андрощук ; Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - Івано-Франківськ, 2010. - 20 с. - 16-17.