Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Метод боротьби з явищами, що ускладнюють експлуатацію газових і газоконденсатних свердловин на пізній стадії розробки родовища
 
Names Псюк, М. О.
Date Issued 2010 (iso8601)
Abstract Проаналізовано дані про комплексні інгібітори для боротьби з ускладненнями, що виникають за різних умов експлуатації газових і газоконденсатних свердловин на пізній стадії розробки родовищ. Наведено склад комплексного інгібітора для умов вуглекислотної корозії, солевідкладень, гідратоутворення та обводнення газових і газоконденсатних свердловин. Запропоновано технологію застосування комплексного інгібітора. Наведені результати промислових випробувань технології. В результаті використання комплексного інгібітора підвищилась продуктивність газових і газоконденсатних свердловин.
Genre Article
Topic комплексний інгібітор
Identifier Псюк, М. О. Метод боротьби з явищами, що ускладнюють експлуатацію газових і газоконденсатних свердловин на пізній стадії розробки родовища / М. О. Псюк // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. - 2010. - № 4. - С. 46-51.