Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості розрахунку вартості власного капіталу публічних акціонерних товариств, акції яких не мають ринкової ціни
 
Names Савчук, Т. В.
Date Issued 2011 (iso8601)
Abstract Розглядаються найпоширеніші в світовій практиці моделі оцінювання вартості власного капіталу підприємства. Досліджуються особливості застосування, переваги і недоліки кожної моделі. Аналізуються основні положення концепції β–коефіцієнта. Визначено основні перешкоди до застосування розглянутих моделей в умовах вітчизняної економіки. Обґрунтовано доцільність застосування в умовах сучасного рівня розвитку фондового ринку України моделі оцінювання вартості власного капіталу на основі прибутку на акцію. Вказано шляхи застосування цієї моделі для публічних акціонерних товариств, акції яких не обертаються на фондовому ринку та не мають ринкової оцінки.
Genre Article
Topic балансова вартість акцій
Identifier Савчук, Т. В. Особливості розрахунку вартості власного капіталу публічних акціонерних товариств, акції яких не мають ринкової ціни / Т. В. Савчук // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. - 2011. - № 1. - С. 117-125.