Запис Детальніше

Електронний науковий архів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження витрати палива в двигуні автомобіля при використанні технічної добавки маннол молібден аддітів до моторної оливи
 
Names Дмитренко, В. С.
Дмитренко, В. В.
Драганець, П. О
Негрич, В. В.
Хмелівський, М. М.
Date Issued 2016 (iso8601)
Abstract Проблема зменшення витрати палива під час експлуатації рухомого складу нафтогазового технологічного транспорту вирішується використанням різних технічних добавок до моторних олив з метою зменшення тертя і зношування та стабілізації їх якості. Тому дослідження витрати палива в двигунах автомобілів при використанні технічних добавок до моторних олив є актуальним. В роботі досліджено вплив
технічної добавки Маннол молібден аддітів до моторної оливи на витрату палива в двигунах під час експлуатації рухомого складу.
Отримано зменшення витрати палива під час рівномірного руху та раціональної швидкості руху автомобіля на різних передачах та підвищення надійності його роботи в експлуатації.
Genre Article
Topic дослідження
Identifier Дослідження витрати палива в двигуні автомобіля при використанні технічної добавки маннол молібден аддітів до моторної оливи / В. С. Дмитренко, В. В. Дмитренко, П. О. Драганець [та ін.] // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. - 2016. - № 1. - С. 101-105.